HTML

A pontos idő !

Zenehallgatás

Rólad szól...

IP

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30


fő látogató online
Online Casino

2008.06.03. 00:12 Faringo

Hírmorzsák IV.

Segítőkész motoros

Az üldöző rendőrök defektjének köszönhetően került rendőrkézre egy gyorshajtó motoros az Egyesült Államokban. A rendőrök üldözték a motorost, aki óránként 190 kilóméteres sebességgel száguldott az autópályán, ám megállásra kényszerültek gumigond miatt. Amikor kiszálltak, hogy kereket cseréljenek, megjelent a gyorshajtó, és megtudakolta, tud-e segíteni. Mint kiderült, fogalma sem volt róla, hogy üldözik, és a visszapillantó tükörből látta, hogy gondja támadt a rendőrautónak.

Pisztolyos nagyi

Düsseldorfban egy elvetemült bankrablót üldöz a rendőrség. A "pisztolyos nagyi" névre keresztelt 70 éves asszony már 25000 dollárt zsákmányolt három bankfiók kirablásával. A néni profi a szakmában, mindig nagyon nyugodt, és minden esetben női pénztárosokat fenyeget meg pisztollyal. - mondta a rendőrség szóvivője.
A biztonsági kamerák felvételei alapján úgy tűnik, hogy szeret álruhát ölteni, legutóbb napszemüveget és egy gyapjúkalapot viselt.
A lakosságtól már legalább 50 bejelentés érkezett a rendőrségre, de az idős hölgy még mindig szabadlábon van. 

Pénzbírságra ítélve

Egy vietnámi fiatal végre megszabadulhat az állandó csúfolódástól, mert apja beleegyezett, hogy nevet változtasson. A fiút születésekor Mai Phat Sau Nghin-nek nevezték el, aminek jelentése: 6500 dong pénzbírság. A különös nevet az apa azért választotta, mert 6500 dong megfizetésére ítélték, amikor fia ötödik gyerekként világra jött. A vietnámi törvények szerint ugyanis egy családban csak két gyermek születhet.
A szülők makacssága miatt a gyerek örökös gúnyolódás tárgya volt az iskolában, és most, 19 évesen végre felveheti a Mai Hoang Long nevet, ami arany sárkányt jelent.

Vigyázat, szippantás-veszély!

Egy amerikai asszony kártérítési pert indított a Skandináv Légitársaság (SAS) ellen, mert a tengerentúli utazás nagy részét a WC-be ragadva kellett töltenie - a szó szoros értelmében.
A nő nem sokkal a felszállás után a mosdóba ment, ahol elkövette azt a végzetes hibát, hogy hamarabb megnyomta az öblítő gombot, mint ahogy felállt volna az ülőkéről. A vákumos tisztító rendszer beindult és a gyanútlan asszony hátsó fertályát az ülőkéhez szippantotta. Ebben a helyzetben kellett maradnia a hosszú utazás végéig, mert csak a földi technikusok tudták onnan üggyel-bajjal leszedni.
Ezek után megállapítható: aki fél a repüléstől, minden oka megvan rá.

Életveszélyes konyhagép

Egy hatvan éves japán asszony pacemakerét megzavarta a rizsfőző. Az eset egy rutinellenőrzés során derült ki, és szerencsére nem okozott kárt az asszonynak. A pacemakert gyártó vállalat képviselői átvizsgálták a házat, és rájöttek, hogy a rizsfőző okozza a problémát. A Japán Egészségügyi Minisztérium kiadott egy közleményt, hogy a pacemakerrel rendelkezők tartsák távol magukat az indukciós fűtőrendszerű rizsfőzőktől.

Dupla haszon

A minnesotai Darrell Nelson fogyókúrába kezdett, mégpedig fűnyírással. A férfi rájött, hogy ha saját gyepének gondozása során sikerült fogynia, akkor még többet is leadhat, ha a mások füvét is lenyírja. Hirdetni kezdett a lakóhelyén, hogy ingyen vállalja a fűnyírást, és ez nem tréfa, mert fogyni akar.
Azt nyilatkozta, hogy sokféle módszert kipróbált már, de az önmagának tett ígéreteket nehéz betartani, míg amit másoknak ígér, ahhoz mindig tartja magát.
Elgondolkodtató...
 

A kaliforniai Stocktonban két bankrabló rontott be egy bankba, de nem számítottak rá, hogy éppen Edward Christopherrel futnak össze. A 76 éves, második világháborús veterán nekirontott a rablóknak, miután azok felvették a pénzt a kasszából. A három férfi birkózott egy darabig és az öregúrnak sikerült elvennie tőlük az egyik pénzes zacskót, mielőtt elmenekültek. Christopher a riportereknek később elmondta, hogy nem különösebben rajong a rendőrökért, de a bűnözőkért még kevésbé, és még nem felejtette el, hogy őt annak idején ölésre képezték ki.

Furcsa levél

"Kedves Uram! Örömmel értesítjük, hogy ön várandós!" - ezzel a furcsa szöveggel küldött ki egy londoni kórház 30 betegének levelet, többek között hat nyugdíjas férfinek is. Valójában arról kellett volna értesítést kapniuk, hogy elhalasztják a műtéteik időpontját. A kórház emberi mulasztásra hivatkozik, mivel a leveleket számítógépes program készítette, és a kezelő nem a megfelelő okot jelölte meg a programban. A Chesterfield and North Derbyshire Royal Hospital képviselője ígéretet tett, hogy ez nem fordul elő többé.

Lágyszívű fegyőr

Svájcban, a Delemont Fegyház egyik őrét azzal vádolják, hogy túl humánus a rabokhoz. Philippe Ackermann-t felmentették posztjáról, mert őrsége alatt hét rab szökött meg a börtönből.
Ackermann elutasította a vádakat.
Az egyik rab akkor távozott, amikor a börtön főbejáratát véletlenül nyitva hagyták, amíg a helyiséget éppen festették. Egy másik börtönlakót kettesben hagytak a feleségével, és mire észrevették, egy csavarhúzó segítségével kinyitották az ajtókat és megléptek. Ackermann szerint egyik sem volt igazán erőszakos bűnöző.
A börtönőr már korábban is hajlamos volt engedékenységre, amikor egy rabnak kötőtűt adott, mert az pulóvert akart kötni magának.

Asszony bérbeadó

Indiában új jövedelemforrást fedeztek fel a nősemberek. Feleségüket havi bérletre kiadják agglegényeknek. Az egyik férj, Atta Prajapati pl. havi 175 dollárt kap feleségéért egy gazdag férfitól. Az asszony feladata, hogy a férfival együtt kell élnie, és gondoskodni róla minden értelemben.
A Times of India c. napilap is foglalkozott a témával, és megállapították, hogy a jelenség oka a hajadonok hiánya Indiában, mivel sokkal kevesebb lány születik, mint fiú.
A párok lánygyereket nem szívesen vállalnak, mert férjhez adáskor rengeteget kell fizetniük a vőlegénynek.
Hol itt a kereslet-kínálat egyensúlya?

Lesi-kamerás

Egy floridai férfi, Daniel Searfross, nem elégedett meg a hagyományos peep-show nyújtotta szórakozással, ezért cipője orrába egy kis kamerát szerelt. Ennek segítségével jártában-keltében felvételeket rögzített arról, mit viselnek a hölgyek a szoknyájuk alatt.
A kandi kamerás végül lebukott és 75 ezer dollár pénzbírságra ítélték.

Újra lát a vak nő

Angliában egy 74 asszony, Joyce Urch, 25 évi vakság után csodával határos módon visszanyerte látását. Az idős nő szívinfarktust kapott, kórházba került és a lábadozás során újra látni kezdett. Az orvosok nem találtak ésszerű magyarázatot az esetre. Az asszony férjének ennyit mondott: "Kicsit megöregedtél, mióta nem láttalak."

Áldoktor

Floridában egy 76 éves férfit, Philip Winikoff-ot szexuális zaklatásér letartóztatták, miután orvosnak adva ki magát, fekete táskával házról házra járt és ingyenes mellvizsgálatot ajánlott fel a nőknek. A helyi rendőrfőnök jelentése szerint Lauderdale Lakesben két fiatalasszony is beengedte lakásába az áldokit. Jelenleg vizsgálják, vajon több áldozata is volt-e az átverésnek.

A becsületes megtaláló

Minnesotában egy asszony, Kathleen Healy éppen farmernadrágot próbált egy Marshall Field's üzletben, amikor a próbafülkében egy bankjegyekkel teletömött tárcára bukkant. Eszébe sem jutott belenyúlni, bár látta hogy tele van 50 és 100 dollárosokkal. Átadta az eladónak, aki rögtön értesítette a pénztárca tulajdonosát. A tulaj hamar megérkezett, és örömkönnyeket hullajtott a megkönnyebbüléstől. Felajánlott Healy asszonynak pénzjutalmat, de az visszautasította. Ezután az üzlet tulajdonosa átadott neki egy doboz desszertet, mondván: legalább ezt fogadja el a becsületességéért. Kathleen Healy kibontotta a dobozt, és egy cetlit talált benne: "Gratulálunk, ön nyert 10000 dollárt."
Az asszony elmesélte, hogy még soha életében nem nyert egy kenyérpirítót sem. Ebből aztán vehet majd magának néhányat.

A gyorsaság titka

Coloradoban Jason Niccumot elkapta a rendőrség, amint egy különös szerkentyű használatával a közlekedési lámpákat pirosról zöldre állította. A férfi mindössze 50 Dolláros bírságot kapott. Kiderült, hogy az Opticon nevű kütyüt az e-Bay-en vásárolta 100 Dollárért, és rendszeresen használja, amikor munkába megy autójával. Az egyik újságnak a következőt nyilatkozta: "Ha figyelembe vesszük, hogy két éven át minden reggel gyorsan eljutottam a munkahelyemre, akkor ez nagyon megérte!"

Gyújtogatás

Kippert, a harcsát vádolják azzal, hogy felgyújtott egy családi házat az angliai Dorset városában, miközben egy rivális hallal küzdött az akváriumban, írja a Sun magazin.
A család szerint az eset úgy történhetett, hogy az akváriumból kifröccsenő víz egy közeli konnektoron landolt, ahova az akvárium lámpája volt bedugva. Az így keletkező zárlat miatt a tartály teteje megolvadt és a mellette álló bőr kanapéra csöpögött, ami erre kigyulladt.
A lángok hamarosan szétterjedtek az egész nappaliban. Eközben a 25 éves Sharron Killahena két kislányával, a hat éves Nicollal és a két éves Kerryvel az emeleten aludt. Szerencséjükre a tűzjelző berendezés felébresztette a másik szobában alvó Simon Justice-t, így a család még épp idejében ki tudott menekülni az égő házból.
A halak elpusztultak a tűzvészben.

Torontóban egy kávéház mosdójában talált vibrátor miatt kiürítettek egy épületet és megbénult a környéken a forgalom. A takarítónő ugyanis bombának nézte az elhagyott tárgyat, és azonnal értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező hatóság rögtön azonosította a "Swedish erotica" feliratú segédeszközt, melyet valaki vagy tréfából, vagy véletlenül felejtett a WC-ben.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://faringo.blog.hu/api/trackback/id/tr32500502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása