HTML

A pontos idő !

Zenehallgatás

Rólad szól...

IP

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30


fő látogató online
Online Casino

2008.05.15. 15:42 Faringo

Hírmorzsák III.

Szorgalmas munkaerő 

Az angliai Salfordban egy férfire 1100 dolláros pénzbirság vár, mert tilosban parkolt, ezen kívül még új gumikat is vehet autójára.
Az autótulajdonos, Nasser Khan a Daily Mail c. lapnak elmondta, hogy aznap reggel, mikor megérkezett a munkahelyéhez, egy üres parkolóhelyre állt be. Este észrevette, hogy időközben a kocsija alá felfestettek egy sárga "Parkolni tilos" feliratot, ráadásul a festékszóró géppel még a kocsit sem kímélték, megolvasztották ugyanis a gumikat.
Úgy tűnik, a túlbuzgó munkásokat semmi sem tarthatta vissza feladatuk teljesítésétől.

Csodás felgyógyulás

Egy texasi férfinek agydaganata volt, az orvosok már csak két hónapot jósoltak neki, ezért elhatározta, hogy fejbelövi magát.
Steve Huey, miután írt egy búcsúlevelet, fejéhez emelte a pisztolyát és lőtt. A vértócsában fekvő férfire néhány óra elteltével egy barátja talált rá, aki kihívta a mentőket.
Steve időben kórházba került, és nemcsak felépült a fejlövésből, hanem egyúttal a halálos tumortól is megszabadult, mivel sikerült azt szétlőnie. Még az orvosok is csodaként értékelték az esetet, és kiszámították, hogy egy ilyen lövés esélye 254 millió az egyhez.
A felgyógyult férfit arra biztatják barátai, hogy lottózzon. Steve Huey könyvet ír a történetéről, és egy film elkészítését is tervezik.

Rémálom

Amikor Argentínában egy mosógépszerelő egyik hétköznap munkába indult, még nem számított rá, hogy a napja valóságos rémálom lesz.
A 44 éves háziasszony, Terra Populares panaszáradattal fogadta a szerelőt, amiért mosógépe állandóan csak boszúságot okoz, és annyira elragadta az indulat, hogy fegyvert fogott a férfira, miközben az javította a gépet. Miután a szerelő végzett a munkával, az asszony egy nyilatkozat aláírására kényszerítette, miszerint a mosógép soha többé nem fog meghibásodni.
Végül a felbőszült nő elengedte a férfit, aki azonnal a rendőrség felé vette az irányt. Populares asszonyt nyomban le is tartóztatták.

Egészséges táplálék

Pekingben a Guollizhuang nevű étterem speciális ételféleségeket szerepeltet étlapján, melyek kölünböző állatok péniszéből készülnek. A betérő vendégek válogathatnak a kutya, szamár, rénszarvas és kígyó nemi szervéből készült fogások között.
A BBC Televízió is bemutatta az éttermet, mely Kínában egyedülálló. A tulajdonos elmondta, hogy a hagyományos kínai orvoslást tanulmányozva született különös ötlete. Állítása szerint ezek a szervek koleszterinszegények, fogyasztásuk jót tesz a bőrnek és a szexulis zavarokat is orvosolja.

Palackozott áru

Washingtonban egy Kenneth Curtis nevű férfi az Interneten próbálta árulni palackozott vizeletét azoknak, akik a drogteszteket akarják kijátszani. A férfi működési engedélyt kért a bíróságtól, és azzal védekezett, hogy az alkoholt árusító üzletek sem biztatják a vevőket, hogy részegen vezessenek, sőt a töltényeket árusító boltok sem ösztönöznek senkit, hogy lövöldözzön.
A meggyőző érvelés ellenére Curtis úr kérelmét a bíróság elutasította, de ez sem vette el a kedvét a vállalkozástól, inkább Észak-Karolinába költözött.
Internetes oldalán, ahol különös áruját reklámozza, egy letolt gyatyás férfi karikatúrája látható, amint egy rendőr cipőjére vizel.

Angliában egy balfék banda sofőrt bérelt egy bankrabláshoz. Amikor a rablók a zsákmánnyal kirohantak a bankból, a beijedt vezető keze alatt lefulladt a motor. Kiderült, hogy a felbérelt sofőrnek nincs is jogosítványa, sőt, soha életében nem is vezetett még autót.
A bandát nem volt nehéz elkapnia a rendőrségnek.

Páncélterem

Franciaországban bankrablók kitervelték, hogy egy bank szomszédságából a falon keresztül egyenesen megfúrják a páncéltermet. Órákon át tartó kemény munkával végül sikerült is átvergődniük a vastag falon - közvetlenül a bank mosdójába.
Ezzel aztán véget is ért az akció.

Automata feltörők

Kentuckyban két férfi megpróbálta egy bankautomata előlapját lerántani, mégpedig úgy, hogy egy kisteherautó lökhárítójához láncolták. Miután a sofőr a gázra lépett, nem az automata nyílt ki, hanem a lökhárító szakadt le. A sikertelen akció után a két rongáló azonnal elhúzott, hátrahagyva a lökhárítót, a kocsi rendszámával együtt.

Túl messzire szállt

Larry gyermekkori álma a repülés volt. Mikor befejezte a középiskolát, a légierőhöz csatlakozott abban a reményben, hogy pilóta lehet belőle. Sajnos rövidlátó volt, így nem sikerült álmát valóra váltania. Elbocsátották, és kénytelen volt megelégedni azzal, hogy a kertből figyeli a fent elhúzó gépeket.
Egy napon Larrynek pompás ötlete támadt. Elhatározta, hogy mégis repülni fog. Elment hát a helyi katonai boltba és vásárolt 45 meteorológiai léggömböt és több kanna héliumot. A helyesen felfújt ballonok több mint egy méter átmérőjűek.
Otthon Larry szorosan odakötözte a léggömböket vaskos napozószékéhez. A széket dzsipje ütközőjéhez erősítette, a léggömböket pedig héliummal felfújta. Beült, hogy kipróbálja, a szék a dzsiphez kötve lebegett. Larry elégedett volt, hogy a szerkezet működik, így becsomagolt magának pár szendvicset, némi üdítőt, majd magához vette sörétes puskáját - gondolván néhány léggömböt majd kilő, ha le akar jönni - és felkészült a repülésre. Az volt a terve, hogy lassan fellebeg olyan tíz méteres magasságba a kert fölött, és ha megunja szépen leereszkedik.
A dolgok végül nem egészen így sültek el.
Amikor elvágta a kötelet, ami a széket a dzsiphez erősítette, nemhogy szép lassan felemelkedett pár méteres magasságba, hanem ágyúgolyóként lőtt ki a los angelesi égboltba, csak emelkedett, emelkedett, egészen 3300 méteres magasságig. Ilyen magasan már nem merte megkockáztatni, hogy kilőjje a léggömböket. Ezért hát fönnmaradt, félt és fázott 14 órán keresztül.
Aztán tényleg bajba került.
A légáramlatok a Los Angelesi Nemzetközi Repülőtér fő légifolyosójába terelték őt. Először egy pilóta vette észre, aki jelezte a toronynak, hogy látott egy embert napozószékben, puskával repülni. A radar is megerősítette, hogy egy tárgy lebeg 3300 méter magasan a reptér fölött.
Riadóztatták a különleges alakulatokat, akik egy helikoptert küldtek ki, hogy nézze meg miről is van szó. Közben sötétedni kezdett és a légáramlatok tovább vitték Larryt ki az óceán fölé, a helikopter a nyomában.
Az óceán fölött a helikopter utólérte Larryt. Amint a személyzet meggyőződött róla, hogy Larry nem veszélyes, megpróbáltak közelebb menni, hogy kimentsék, de akárhányszor közelítettek, a propellerek keltette szél mindig odébb fújta a léggömböket. Végül is a helikopter magasan Larry fölé emelkedett és egy kötelet lógattak le neki, amin sikerült felhúzniuk. A nehéz manővert ügyesen végrehajtották.
Amint földetértek, Larryt letartóztatta a rendőrség a légtér megsértéséért. Amint elvezették egy újságíró megkérdezte, miért csinálta, mire Larry közömbösen azt felelte:
- Az ember nem ülhet otthon tétlenül.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://faringo.blog.hu/api/trackback/id/tr69471128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása