HTML

A pontos idő !

Zenehallgatás

Rólad szól...

IP

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30


fő látogató online
Online Casino

2008.06.10. 09:01 Faringo

Hírmorzsák V.

Komikus bandita

Geaorgiában egy egy rabló Glenn Matthews tökéletes bűntényt követett el - háromszor is egymás után. Macon városban 1999 óta három bankot is kirabolt, és egyszer sem akadtak a nyomára. A 43 éves férfi végül elárulta magát, amikor egy maconi kávéházban 300 néző előtt komikusként lépett fel, és viccesen előadta, hogy ő a híres "biciklis bandita". A közönség jót mulatott Matthews poénjain, a kávéház tulajdonosa, Mike Smith, volt rendőr, azonban rájött, hogy minden szó igaz. Az előadás után a "biciklist" azonnal letartóztatták.

100 éves menyasszony

Ha szerelmes az ember, nem számít a kor - így gondolta az a 33 éves maláj férfi, aki feleségül vett egy 104 éves nőt. Muhamed Noor Che Musa kijelentette, hogy rátalált a boldogságra felesége oldalán, és nem a pénzéért vette el, mivel az asszony szegény.
A férfinek ez az első, az idős nőnek viszont már a 21. házassága. Arról nem nyilatkoztak, vajon az előző 20 férje él-e még. A malajziai muszlimoknál egyébként egy férfinek négy felesége is lehet, míg a nőknél a többszöri házasodás igen ritka.

Tour de France

Az 1950-es Tour de France-on az egyik résztvevő Abd-el Kader Zaag, megivott egy egész üveg bort, hogy felpörgesse magát. Kicsit túllőtt a célon, lezuhant a bicikliről. Miután az út szélén kialudta magát, újra nyeregbe pattant és elindult, hogy folytassa a versenyt - az ellenkező irányba.

Pech

1986-ban az 52 éves Pedro Gatica Argentinából Mexikóba kerékpározott, hogy láthassa a Foci VT-t. A helyszínre érkezve rá kellett döbbennie, hogy nincs elég pénze a jegyre. Ráadásul miközben jegyért állt sorba, ellopták a biciklijét.

Fütyülő répa

2002-ben Nagy-Britanniában a The Sun c. lapban jelent meg a Tesco áruházlánc hirdetése, melyben közölték, hogy biológusok kifejlesztettek egy új répafajtát, mely a rajta lévő lyukaknak köszönhetően, alapos főzés után fütyülni képes.

Hamburger-mese

1998-ban a Burger King étteremhálózat Amerikában a Today c. napilapban közölte, hogy bevezetik az új Whopper-szendvicset, balkezeseknek. A balkezes Whopper ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint az eredeti, csak 180 fokkal elfordítva.
Másnap a Burger King újabb közleményt jelentetett meg, melyben az állt, hogy a balkezes Whopper csak vicc volt, de az előző nap vevők ezrei tódultak az éttermekbe az új szendvics miatt. 

Ki kivel van?

Kaliforniában Curtis Gokey köztisztasági alkalmazott feljelentette a várost, ahol él, mert a kukásautó nekiment a saját autójának. A gond csak az volt, hogy a kukásautót ő maga vezette. Miután a város elutasította a kártárítési igényt, mivel Gokey maga volt a hibás, a férfi ebbe nem tudott belenyugodni, és újabb ötlettel állt elő. Ezután felesége nyújtotta be a keresetet a város ellen, saját nevében, mondván: " a város autója elütötte a mi autónkat."

Pikáns naptár nagyapóknak

Ausztráliában, Tasmániában idős hölgyek egy csoportja különös módot eszelt ki, hogyan szerezzenek pénzt a helybéli kultúrháznak. A 65 és 82 év közötti vállalkozó kedvű asszonyok meztelen fotóikból készült naptárat dobtak piacra.
Az ötletet egy angol női szervezet által a leukémiások megsegítésére 1999-ben kibocsátott naptár adta, melyen 40-50 év közötti hölgyek láthatók ruha nélkül.
Az ausztrál nagyik csak kalapot és ékszereket viselnek a fotókon, miközben kártyáznak, vagy épp kötögetnek.
A naptárból megjelent első 1000 példány mind elkelt. 

Repülő marha

Törökországban Ethem Sahin épp a kávéját kortyolgatta egy kis kávézóban, amikor váratlanul rázuhant egy tehén, és majdnem agyonnyomta. A férfi eszméletét vesztette. Amikor magához tért, képtelen volt elhinni, mi történt.
A tehén persze nem az égből érkezett, hanem a kávéház mellett magasodó hegyoldalon legelészett békésen. Véletlenül a tetőre csúszott, azon át pedig be a helyiségbe.
A férfi néhány kisebb sérüléssel és egy lábtöréssel úszta meg az esetet, az állatnak viszont "haja" szála sem görbült. 

Válogatás a londoni metróvezetők hangszóróba bemondott közleményeiből:

"Högyeim és Uraim! Elnézésüket kérem a késedelemért. Tudom, mindenki szeretne mielőbb hazaérni. Hacsak nem az én ex-feleségemmel házasodtak össze, mert akkor biztos, hogy inkább átszállnának a következő megállóban, és ellenkező irányba mennének tovább." 

"A szerelvény sajnos késik, mert megbetegedett a kalauz, nem tudja megkülönböztetni a könyökét a hátától. Ha további információkhoz jutok, tájékoztatom Önöket."

"Kedves Utasok! A jó hírt vagy a rosszat mondjam először? A jó az, hogy pénteken volt a születésnapom, és egy jót buliztam. A rossz hír pedig, hogy Stratford és East Ham között meghibásodott valami, így nem megyünk a végállomásig."

"Hölgyeim és Uraim! Elnézésüket kérjük a késésért, de a Viktória Állomásnál biztonsági ellenőrzés folyik, ezért sajnos egy darabig itt kell várakoznunk. Addig is töltsük el az időt kellemesen. Akkor rajta, mindenki együtt, hogy: "Tíz zöld üveg..."!

"Kéregetők vannak a szerelvényen. Kérem Önöket, hogy ne bátorítsák őket. Hogyha van felesleges aprópénzük, inkább fordítsák egyéb jótékony célra, vagy adják ide nekem."

Az egyik metróvonalon egy különösen meleg napon a vezető a következőt mondta be, nyugat-indiai tájszólással: "Kérem, szálljanak be a szaunába, Hölgyeim és Uraim! Sajnos, törölközővel nem szolgálhatunk!"

"Kérem, szíveskedjenek észrevenni, hogy a sípoló hang azt jelzi, hogy az ajtók záródnak. Nem azt, hogy dobják magukat vagy a táskájukat az ajtóba!" 

"Nem tudunk elindulni, mert valami idióta berakta a kezét az ajtónyílásba!"

"Felhívom a figyelmüket, hogy a kocsikban tilos a dohányzás! Ha pedig valaki jointot szív, akkor az lenne becsületes, hogy körbeadja a többi utasnak is!"

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://faringo.blog.hu/api/trackback/id/tr31512493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása